Resuming podcast

25 de Maig de 2021 a les 13:44

Can Candelich innova amb menús asiàtics i una cervesa artesana dedicada al poblat íber de Lauro

Compartir

Reinventar-se ha estat una de les claus dels diferents sectors durant l’últim any i mig un cop va esclatar la crisi de la Covid-19. Per aquesta raó, molts restaurants han acabat optant per oferir menjar per emportar que, en molts casos, ha tingut una gran rebuda per part dels clients. Aquest és també el cas del restaurant Can Candelich, de Samalús, que ha anat un pas més enllà oferint àpats de menjar asiàtic, per emportar a casa, les nits de dimecres a dissabte dels últims mesos. I no és l’única aposta per innovar d’un restaurant tradicional com Can Candelich, que durant els últims mesos també ha començat a comercialitzar una cervesa artesana pròpia: Lauro, la seca. Una beguda que també vol ser un homenatge al poblat íber de Puig del Castell, a Samalús. La propietària del restaurant, Cristina Candelich, i el seu fill que és xef i responsable de l’oferta gastronòmica asiàtica, Òscar Garcia, han explicat les novetats de Can Candelich a l’Infogar de Ràdio Silenci.

Clica aquest enllaç per escoltar l'entrevista