Resuming podcast

19 de Desembre de 2018 a les 14:38

El restaurant Vinòmic rep el distintiu 'Bib Gourmand' de la Guia Michelin

Compartir

El passat 21 de desembre es va celebrar a Lisboa la gala Michelin, que va servir per distingir els restaurants que apareixeran el 2019 a la prestigiosa guia que s'edita cada 12 mesos. Al marge de la màxima distinció que es pot atorgar a un restaurant en concret, la guia també compta amb un altre sistema per posar en valor la tasca dels restaurants. Un d'ells és el distintiu Bib Gourmand que s'atorga als establiments que ofereixen una bona relació qualitat preu amb un menú d'uns 35 euros que inclogui entrant, primer plat, postres i una copa de vi.

Aquest 2019 el tindrà per primera vegada un restaurant de la Garriga. Es tracta del Vinòmic, que gestionen conjuntament Aleix Garcia i Pau Gener. Un reconeixement que han rebut amb sorpresa i que valoren pel prestigi que suposa.

El Vinòmic ha rebut el distintiu Bib Gourmand per primera vegada, però ja portava 2 anys apareixent a la Guia Michelin. De fet, l'establiment va obrir les seves portes fa aproximadament 4 anys i des de llavors s'ha convertit en un referent de la cuina al nostre municipi, apostant pels productes de proximitat quilòmetre 0. Sense anar gaire lluny, són membres actius del col·lectiu Cuina VO, que conformen un seguit de restauradors del territori. La filosofia del Vinòmic es basa en potenciar els productes de proximitat sense perdre de vista la creativitat que aporta el xef, Pau Gener. Al llarg de les últimes setmanes han rebut l'enhorabona dels clients habituals i dels que van al restaurant de manera puntual. 

El Vinòmic té clar que el seu objectiu passa per continuar en la mateixa línia. Essent un establiment petit, amb pocs treballadors, però que aposta per la qualitat en el servei i la taula. Tot plegat, per continuar sent un punt d'atracció pels garriguencs i visitants.

El Vallès Oriental compta amb altres establiments que han rebut el distintiu Bib Gourmand de cara al 2019. Alguns exemples són el Mirko Carturan Cuiner, de Caldes de Montbui; la Taberna d’en Grivé i el Trabuc de Granollers; Luceron, de Montornès i Can Poal i Sant Miquel, de Vallromanes. Tots aquests establiments i el Vinòmic de la Garriga són l'exemple perfecte que la cuina amb producte de proximitat de qualitat és possible.

 

Escolta l'àudio de la notícia al següent enllaç