22 de Novembre de 2018 a les 17:20
UDON Noodle Bar & Restaurant de la Garriga és la cadena líder de restauració asiàtica a l'Estat. amb més de 50 establiments i prop de 800 treballadors. El passat 20 de novembre va ser reconeguda junt a altres 6 empreses de la comarca. En concret, va ser dins del Dia de la Cambra de Comerç de la comarca, que va tenir lloc al Teatre Auditori de Granollers. A més d'UDON, també van rebre premis les empreses Saria Group i Textron Plimon. En la categoria d'innovació, el premi va ser per a la idea de negoci d'Estabanell i Pahisa i l'empresa Sorbos, productora de la primera canyeta del món que es menja. La Fundació Balonmano Granollers va ser distingida per la responsabilitat social corporativa i, finalment, Euromed, productor d'extractes vegetals.
UDON, la societat premiada amb seu a la Garriga, va néixer després d'un viatge que va fer Marcel Pascual, director General de Greens Power Products, a Japó. Arrel d'aquest viatge, li va proposar al seu fill Jordi obrir un noodle bar, un format de restaurant especialitzat en fideus, molt popular al país nipó.
La crisi gairebé no va afectar a la cadena i el 2012 doblava el nombre de restaurants. L'empresa va facturar al voltant de 26 milions d'euros el 2016 i va registrar un creixement del 30%, segons expliquen els seus propis fundadors.
Fotografia: Europa Press