22 de Desembre de 2020 a les 14:55
Les noves mesures de contenció de la Covid-19, aprovades el passat divendres per part del Procicat, incorporen un seguit de canvis i restriccions que afecten diferents sectors. I la restauració torna a veure com la seva activitat queda molt limitada. En aquesta ocasió no han de tancar del tot les seves portes, però només poden oferir servei a l’interior del local i les terrasses en uns horaris molt concrets. Pels esmorzar, de 7:30h a 9:30h, i pels dinars, de 13h a 15:30h. Unes mesures que han generat el rebuig dels bars, cafeteries i restaurants de la Garriga, que ja han viscut situacions similars els últims mesos. Ricard Armentano, del Nou Trull, i Melani, de La Mel de la Mel, mostren el seu enuig per les noves mesures del govern català.
Les cafeteries i bars poden seguir oferint servei de menjar per emportar al llarg del dia. I els restaurants també poden apostar per aquesta alternativa els vespres de 19h a 22h. Els negocis de la Garriga apunten que s’ha fet un esforç per garantir la higiene a l’interior dels locals, però que sembla que no s’estigui tenint en compte. El propietari dels restaurants el Racó i el Celler del Racó, Marc Benedicto, i Manjid, el cuiner del restaurant Taj Majal, a la plaça de l’Església, també es mostren en desacord.
Està previst que les restriccions aprovades per la Generalitat s’allarguin fins l’11 de gener, ben passat festes. Tot i així, en funció de quina sigui l’evolució dels indicadors epidemiològics no es descarten noves mesures cap endavant o cap enrere.
Clica aquest enllaç per escoltar la noticia
Foto / Ajuntament de la Garriga