Resuming podcast

10 de Octubre de 2024 a les 13:41

Luanik, Arrosseria i Marisquera guanya la dotzena edició de la Ruta del Pintxo de la Garriga

Compartir

En un acte celebrat dimecres al vespre a la sala polivalent de Can Luna, l’entitat que organitza l’exitosa Ruta del Pintxo, Projecte Mexcla’t, va entregar els guardons de la dotzena edició, celebrada del 11 al 21 de juliol. Hi van participar gairebé una trentena d’establiments del municipi, que van vendre 56 mil pintxos, a 3 euros la unitat; això es tradueix en uns ingressos de 150 mil euros. El guanyador d’aquesta última edició, segons el jurat de la Ruta, ha estat pel Luanik, que va servir una tosta de seitó amb pipirrana malaguenya. En representació de Luanik, Arrosseria i Marisquera, Cristina Sambola, es va mostrar molt contenta i sorpresa pel reconeixement.

El Luanik ja porta dos anys seguits guanyant un guardó, després que el 2023 ja s’emportés el premi ‘la Garriga’. L’any passat el vencedor de la ruta va ser la Braseria el Racó. Pel que fa al premi del jurat popular, que el 2023 va aconseguir el Bar la Plaça, aquest edició se l’ha endut DobyDoo, per la seva torrada de briox de pulled pork. El cuiner i propietari de l’hamburgueseria, rostisseria i botiga de menjar preparat DobyDoo, Nil Albors, va rebre amb satisfacció un premi on el paper del públic és important.

 

Un dels organitzadors de la Ruta de Projecte Mexcla’t, Carlos Martín, es mostra satisfet pel volum de negoci que suposa la cita i per la qualitat dels pintxos que es van presentar enguany.

A l’entrega de premis, que va acabar amb una festa amb pintxos i música, també es va guardonar altres establiments del poble com L’Hotel Blancafort, El Rebost del Pou Calent o el bar La Sínia.

Clica a continuació per sentir la noticia