Resuming podcast

12 de Abril de 2016 a les 19:18

Maria Àngels Caparrós, la xef de la Garriga que van premiar els germans Roca

Compartir

El projecte de càtering i xef personal de la cuinera garriguenca Maria Àngels Caparrós funciona amb gran èxit després de rebre el reconeixement dels germans Roca al concurs A foc lent. Àngels, cuina amb personalitat és el projecte que va engegar, fa uns mesos, Caparrós. Fa 5 anys que va decidir deixar la seva feina per dedicar-se al món de la cuina. Va estudiar amb la xef Mey Hofman, a la seva escola d'hostaleria de Barcelona.

El passat mes de novembre Caparrós va obrir les portes del seu negoci, prop del centre del municipi, i en el qual ofereix servei de xef personal, càtering i cursos per a particulars i empreses. La cuinera de la Garriga assegura que "és un projecte enfocat al món de la cuina perquè les persones que vulguin contactar amb mi gaudeixin, més que d'un àpat, d'una experiència".

Al mateix temps que arrencava el seu negoci, la garriguenca va decidir presentar una de les seves receptes al concurs A foc lent. "Al gener em van comunicar que estava entre els 10 finalistes i el mes de febrer els germans Roca em van proclamar guanyadora. Tota una experiència". Maria Àngels Caparrós, que descriu la seva cuina com a sincera, honesta i sense masses floritures, fa un balanç molt positiu dels primers mesos del seu projecte i no descarta presentar-se, properament, a algun altre concurs.

 

Escolta l'àudio de la notícia en aquest enllaç