Resuming podcast

29 de Gener de 2025 a les 15:52

Pessic Pastisseria revalida el premi Fava de Cacau com una de les 50 millors pastisseries de Catalunya

Compartir

Pessic Pastisseria de la Garriga ha estat guardonada amb el premi Fava de cacau 2025 que l’acredita com una de les 50 millors pastisseries de Catalunya. Un reconeixement atorgar pel jurat de la vuitena Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts que es va portar a terme el passat cap de setmana a la localitat del Vallès Occidental. Anna Colomé i Estela Duarri són les cares visibles de l’equip de Pessic que, l’octubre del 2021 va obrir les seves portes al número 30 del carrer dels Banys i que, tres anys més tard, ja comença a recollir els seus fruits. Es tracta de la segona ocasió que rep el premi Fava de Cacau, ja que l’edició anterior ja va ser reconeguda com una de les cinquanta millors pastisseries de Catalunya. Una de les copropietàries, Anna Colomé, es mostra molt contenta per aquest reconeixement.

Anna Colomé i Estela Duarri van contactar entre elles a través de dues amigues i, aprofitant el context que va generar la pandèmia, totes dues es van aventurar a obrir les portes d’una pastisseria que aposta pel producte del territori i, sobretot, també es fixen molt amb l’estètica dels productes que elaboren. I, des de la tardor del 2021, l’acollida ha estat molt bona per part dels veïns i veïnes de la Garriga. Fins i tot també han provat sort en alguns concursos de pastisseria on, malgrat no guanyar el premi més important, han quedat a les primeres posicions segons el propi jurat. Estela Duarri es mostra encoratjada de seguir endavant després de rebre per segon any consecutiu el premi Fava de Cacau.

La Mostra Internacional de Pastisseria, que s’ha portat a terme a Sant Vicenç dels Horts, a més de reconèixer Pessic Pastisseria també ha situat entre els cinquanta millors negocis del premi la Pastisseria Rodellas, de Sant Celoni. També s’ha entregat el premi Fava d’Or a les millors pastisseries dels set àmbits territorials del país. I, en última instància, s’ha reconegut establiments com la pastisseria Escribà, de Barcelona, amb el Premi a la Més innovadora; la pastisseria Targarona, d’Igualada, a la de més valor històric i la pastisseria Sans, de la Bisbal de l’Empordà, per un dels seus productes estrella, el bisbalenc.

Clica a continuació per sentir la noticia