Resuming podcast

27 de Febrer de 2018 a les 15:07

Un total de 24 restaurants participen a la Setmana Gastronòmica de la Botifarra

Compartir

Des de plats clàssics, així com també alguns més elaborats, formen part de les cartes dels diferents espais de restauració del municipi en motiu de la celebració de la Setmana Gastronòmica de la Botifarra. Al marge de les activitats que s’han programat pel cap de setmana amb els estands de la Fira, els restaurants ofereixen des de divendres passat i fins el proper diumenge un plat de botifarra a la seva carta.

En total, són 24 els llocs que ens delectaran amb les seves creacions culinàries. Per començar, la Braseria el Racó aposta per un plat clàssic amb producte de primera qualitat com és la botifarra de perol amb mongeta del ganxet. El propietari del restaurant, Marc Benedicto, assegura que "oferim un plat de botifarra pels nostre clients dins del menú". La mongeta amb botifarra de la Garriga és un dels plats predilectes dels diferents restaurants al llarg d’aquesta setmana. Una combinació que mai falla i que, de fet, els mateixos clients ja demanen. Aquest és el cas del Bar la Plaça, que disposa a la seva carta del clàssic plat de botifarra amb seques, sempre amb botifarra de primera qualitat perquè els seus clients se’n llepin els dits.

Un dels restaurants que s’estrenarà en aquesta edició de la Setmana Gastronòmica és el Restaurant Calàbria, que va obrir les seves portes fa tot just 4 mesos. Es tracta de la primera activitat de l’Ajuntament en la qual poden participar-hi. Una oportunitat que reben amb els braços oberts amb l’objectiu de donar-se a conèixer a tothom. El seu plat és força elaborat, aposten per un farcellet de botifarra amb tòfona. "Tenim ganes de participar en les diferents activitats gastronòmiques del municipi", explica Josep Bufí, propietari del Restaurant Calàbria.

A diferència de l’any passat, quan es van celebrar durant el mes de març les Jornades Gastronòmiques de la Garriga, en aquesta ocasió s’ha apostat pel format que s’havia realitzat anys enrere. En concret, durant la Setmana Gastronòmica s’ofereixen plats especial els 7 dies previs a la celebració de la 7a Fira de la Botifarra durant la qual s’omplirà el centre de la Garriga d’estands dels restauradors i també de les cansaladeries locals.

Escolta l'àudio de la notícia en aquest enllaç